Aika lakitoimisto.
Tinkimätöntä oikeustyötä

Asianajotoimisto Aika pitää huolta yksityishenkilöiden ja yritysten lakiasioista. Muutamme monimutkaisetkin kokonaisuudet selkeiksi ratkaisuiksi. Kuuntelemme ja annamme selkeät toimintavaihtoehdot. Sitoudumme asiakkaidemme auttamiseen pitkällä kokemuksella, aina luottamuksellisesti ja parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen tähdäten.

Tietoa lakipalveluista

Työsopimus ja työsuhteen ehdot
Työsuhteen päättäminen

TYÖOIKEUS

Mietityttävätkö työlainsäädäntö ja henkilöstöasiat? Meiltä saat välittömän avun lomautuksiin, yt-neuvotteluihin tai irtisanomisiin liittyvissä kysymyksissä.

SOPIMUSOIKEUS

Kaipaatko apua ja asiantuntemusta sopimusten neuvottelemiseen ja laatimiseen? Kokeneet juristimme osaavat huomioida juuri sinun toimialasi tarpeet.

Ota ammattilaiset apuun

Esa Schön

Esa Schönin erikoisalaa ovat työoikeus ja riitojen ratkaisu. Hänellä on pitkä kokemus työoikeuden eri osa-alueilta sopimusten laatimisesta työsuhteen päättämistilanteisiin ja niihin liittyviin riitoihin. Työoikeuden ohella Esa on perehtynyt urheiluoikeuteen ja sopimusoikeuteen. Päätoimensa ohella Esa toimii Mestiksen hallituksen jäsenenä sekä SUEK:in antidopingasioiden kurinpitolautakunnan puheenjohtajana.

Max Lindholm

Max Lindholmin erityisalaa on työoikeus.  Hän on hoitanut työmarkkinaneuvotteluita, paikallisten erimielisyyksien ratkaisemista, oikeudenkäyntejä ja tuomioistuinsovitteluja. Max on työskennellyt mm. kymmenen vuotta Eteläranta 10:nen työnantajaleirissä, Palvelutyönantajat ry:ssä ja siellä Kaupan Liitossa ja sen jälkeen Elinkeinoelämän Keskusliitto EK:ssa, Suomen Yrittäjissä sekä henkilöstöpäällikkönä pohjoismaisessa kaupan alan konsernissa.  Hän on mm. Helsingin asianajajayhdistyksen hallituksen jäsen, Suomen asianajajaliiton hallituksen jäsen ja liiton työoikeudellisen asiantuntijaryhmän jäsen.

 

Tomás O’Shaughnessy

Tomás O’Shaughnessy on erikoistunut erityisesti työ- ja virkamiesoikeuteen. Oikeustieteen maisteriopintojen lisäksi hän on suorittanut tuomioistuinharjoittelun.

Magda El Agoz

 

Magda El Agoz on erikoistunut erityisesti työ- ja virkamiesoikeuteen.

Heli Koivukallio

Heli Koivukallio on erikoistunut erityisesti työoikeuteen ja perhe- ja jäämistöoikeuteen.

Ella Laine

Ella Laine on erikoistunut erityisesti työoikeuteen ja perhe- ja jäämistöoikeuteen.

OLEMME PUOLELLASI

Autamme sinua tai yritystäsi ratkaisemaan kaikki mahdolliset oikeudellista asiantuntemusta vaativat asiat.Tunnemme lakiprosessit kuin omat taskumme. Selvitämme monimutkaisetkin lakikysymykset pysyen sovituissa kustannusarvioissa. Tutustu palveluihimme ja varaa aika!

Ajankohtaista

KKO 2022:45: Korkein oikeus katsoi, että työehtosopimuksen perusteella tehdyllä paikallisella sopimuksella oli voitu lisätä työntekijän työsopimuksen mukaista säännöllistä viikkotyöaikaa puolella tunnilla.

Asian tausta ja lähtökohdat Työntekijä A:n ja työnantajayhtiö B Oy:n välisen työsopimuksen mukaan A:n säännöllinen työaika oli 37,5 tuntia viikossa. A:n työsuhteessa noudatettiin työsopimuksen mukaan suunnittelu- ja konsulttialan ylempien toimihenkilöiden...

lue lisää